Stendiget 34 Sengeløse DK-2630 Taastrup
+45 2026 3810

Skids

Med Clayton dampgeneratorens utroligt kompakte design er det muligt for SD-Teknik at levere komplette kedelrumsløsninger, hvor dampgenerator, fødevandstank, bundblæsningstank, og vandbehandling er bygget på en fælles ramme (skid), direkte fra Claytons fabrik i Belgien.

Når man vælger en totalløsning på bundramme, minimeres montagetiden og fejl i forbindelse med montage betragteligt. Samtidig får man et komplet kedelrum, hvor alle komponenter er afstemt i forhold til hinanden, og hvor alt er forbundet, gennemtestet og CE mærket fra Clayton.

Rammeløsninger er meget brugt i forbindelse med røggaskølere (EGB), og i løsninger hvor en røggaskøler og en dampgeneratore arbejder sammen.

Kontakt os nu og hør hvordan vi kan hjælpe dit firma med sammensætningen af din nye Clayton løsning. Hos SD-Teknik får du den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for Clayton dampgeneratorer. Ring på tlf. +45 2026 3810, eller skriv til ms@sd-teknik.dk hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye Clayton produkt.