Stendiget 34 Sengeløse DK-2630 Taastrup
+45 2026 3810

Service på dit kedelanlæg

Service på kedelanlæg er en af SD-Tekniks helt store fokusområder.

I vores optik er levering af et kedelanlæg ikke udelukkende et spørgsmål om at levere et produkt af en god kvalitet. Kedelanlægget skal godkendes og startes op, og kunden skal være sikker på, at der altid er hjælp at hente både i indkøringsfasen, i garantiperioden og om 20+ år.

Med SD-Tekniks egen serviceorganisation og med Claytons verdensomspændende netværk i ryggen, vil vi altid være i stand til at yde en hurtig og kompetent service på kedelanlæg, uanset hvor i verden et Clayton kedelanlæg, solgt af SD-Teknik, ender.

For altid at være fuldt opdateret på den nyeste viden omkring Claytons produkter, er SD-Teknik flittig deltager på Claytons salgs-og-service seminarer.

Kontakt os nu, og hør hvordan vi kan hjælpe dit firma med service af nye og eksisterende Clayton produkter. Hos SD-Teknik får du den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for Clayton kedelanlæg. Ring på tlf. +45 2026 3810, eller skriv til ms@sd-teknik.dk, hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på service af dit Clayton produkt.