Stendiget 34 Sengeløse DK-2630 Taastrup
+45 2026 3810

Om SD-Teknik

SD-Teknik er den eneste officielle forhandler af Claytons dampgeneratorer, røggaskølere og kedelrumstilbehør i Danmark inkl. Grønland og Færøerne, samt på det maritime marked.

SD-Teknik’s mål er, at levere miljøoptimale dampforsyningsløsninger til vores kunder. Med vores erfarne medarbejderstab, store professionalisme og Claytons innovative løsninger mht. Energi, effektivitet og emissionsværdier, føler vi os godt rustede til at nå vores mål.

SD-teknik kan levere alt udstyr til et moderne dampkedelrum, inkl. fødevandstank, aflufter, vandbehandling, bundblæsningstank, røggas system, overvågningsudstyr til 24 og 72 timers vagtfri drift mm. Udstyret kan leveres sammenbygget på bundramme med alle rør og kabelforbindelser trukket og tilsluttet fra fabrik.

SD-Teknik er ligeledes specialister i at konstruere og levere totalløsninger, der skræddersyes efter dine behov og ønsker, inklusiv containerløsninger og opbygning af løsninger direkte monteret på lastbil.

Kort om menneskerne bag Skandinavisk Damp Teknik Aps.

SD-Teknik Aps. ejes af Svend Åge Mølgaard og Morten Svendsen, begge har mange års erfaring inden for damp og dampsystemer.

Svend Åge Mølgaard har over 25 års erfaring med servicering af Claytons dampgeneratorer. Det være sig landbaserede generatorer som marine-applikationer. Svend Åge har også gas-certifikat, og i virksomhedens daglige drift har Svend Åge har ansvaret for al service og reservedele.

Morten Svendsen mange års erfaring i projektering og opbygning af dampløsninger med primært Claytons produkter. Morten har det daglige ansvar for projektering og salg.

Kontakt os nu og hør hvordan vi kan hjælpe dit firma med at spare energi og minimere miljøbelastningen. Hos SD-Teknik får du den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for Clayton dampgeneratorer. Ring på Tlf. +45 2026 3810, eller skriv til ms@sd-teknik.dk hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye Clayton produkt.