Stendiget 34 Sengeløse DK-2630 Taastrup
+45 2026 3810

Røggaskøler (Exhaust Gas Boiler, EGB)

En røggaskøler kan fåes i mange varianter, størrelser og former, men grundlæggende er røggaskølere forskellige typer af varmevekslere. Røggaskølerens ydelse afhænger i nogen grad af størrelse og design af enheden, men også ydre faktorer som røggastemperaturer, røggasmængder og de termiske størrelser på den “kolde” side, spiller en stor rolle i røggaskølerens effektivitet.

Disse forskelle udnyttes i Claytons design af røggaskølere, da meget varm røggas fra motorer gør det muligt at producere højtryksdamp eller varm termisk olie, mens koldere røggas fra f.eks. kedler udnyttes til opvarmning af varmtvand af moderat temperatur.

Røggaskøler integreret

En røggaskøler er ofte en del af et integreret kedelsystem med olie- eller gasfyrede kedler. Her er der ikke tale om hurtige og nemme løsninger, men om løsninger med langsigtede perspektiver for kunden – både økonomiske og miljømæssige.

Kontakt os nu og hør hvordan vi kan hjælpe dit firma med at spare energi og minimere miljøbelastningen. Hos SD-Teknik får du den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for Clayton røggaskølere. Ring på tlf. +45 2026 3810, eller skriv til ms@sd-teknik.dk hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye Clayton produkt.