Stendiget 34 Sengeløse DK-2630 Taastrup
+45 2026 3810

Containere

Containerløsninger er en af SD-Tekniks specialer. Med Clayton dampgeneratorens utroligt kompakte design er det muligt at bygge et komplet kedelrum, der yder 2,8 tons damp/time i en 10’ container – inklusiv fødevandstank, vandbehandling, styring, isolering mm.

Containerløsninger bygges enten på Claytons fabrik i Belgien eller i samarbejde med en af SD-Tekniks kompetente samarbejdspartnere i Danmark.

Containerløsningen giver en utrolig fleksibilitet mht. til placering af kedelrummet, både ved midlertidige og permanente løsninger. Især i forbindelse med eksport af komplette procesanlæg er containerløsningen at foretrække, da hele kedelrummet kommer færdigmonteret og testet til sitet.

Når anlægget bygges i Danmark, vil det altid være SD-Teknik som står for design, produktionstegninger, dokumentation og godkendelse af det endelige produkt.

SD-Teknik har også været involveret i opbygninger på lastbil eller flexlad , bl. a. i forbindelse med anlæg til strømpeforing af kloak og drikkevandsledninger. Her kommer Clayton dampgeneratorens pålidelighed og kompakte design igen til sin ret.

Kontakt os nu og hør hvordan vi kan løse dit firmas specielle ønsker mht. dampforsyning.
Hos SD-Teknik får du den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for Clayton dampgeneratorer. Ring på tlf. +45 2026 3810, eller skriv til ms@sd-teknik.dk hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye Clayton produkt.