Stendiget 34 Sengeløse DK-2630 Taastrup
+45 2026 3810

Clayton E-XX4

Claytons E-XX4 modeller er flagskibet i Claytons program af dampgeneratorer. Den mindste model (E-154) yder 2,5 tons/time, og den største (E-1304) yder over 20 tons damp/time.

E-XX4 dampgeneratoren kan opfylde kravene hos de mest krævende brugere, og generatoren kan kundetilpasses til det ekstreme. Dette gælder både mht. dampkvalitet, udstyr og styring.

E-XX4 leveres som standard med fuld modulerende brænder (30-100%), PLC styring, og en frekvensstyret pumpe.

E-XX4 dampgeneratoren er kendetegnet ved en meget høj virkningsgrad, der holdes i næste hele moduleringsområdet.

Brugerne af E-XX4 dampgeneratoren er især inden for medicinalindustrien, fødevareindustrien, kemisk- og petro-kemisk industri samt kraftværkssektoren.

Brugeren får en uovertruffen totaløkonomi ved brug af Claytons E-XX4 dampgenerator.

  • Fyringsmedie: Naturgas, Fyringsolie, Heavy fuel, Biogas og multifuel
  • Tryk: Som standard op til 100 barG, højere tryk kan specialfremstilles.
  • Overheder
  • Economiser
  • Kompakt design
  • Modulerende brænder
  • Ydelse fra 2,5 tons damp/time til 20 tons damp/time

E-XX4 dampgeneratoren er det uovertrufne valg, når det gælder fleksibilitet og driftsikkerhed for større dampkedelanlæg.

Naturgas dampgenerator

Dampgenerator til naturgas i industriel produktion spiller fortsat en stor og fremtrædende rolle. En naturgasdampgenerator behandler produktionen af damp med en miljøvenlig tilgang og er en pengebesparende dampgenerator, der kan sikre virksomheden besparelser på den lange bane.

Kontakt os nu og hør hvordan vi kan hjælpe dit firma med E-XX4 modeller fra Clayton. Hos SD-Teknik får du den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for Clayton dampgeneratorer. Ring på tlf. +45 2026 3810, eller skriv til ms@sd-teknik.dk hvis du har spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på dit nye Clayton produkt.